2011-ben nyitottuk meg Syam Silver exkluzív ékszerüzletünket Egerben az Agria Park Bevásárló Központban. Gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, Swarovski ékszerek, divatos órák többféle világmárkákból kedvező áron! Üzletünk kínálata folyamatosan frissül és igyekszünk a teljesség igényével kiszolgálni vásárlóink igényeit.

 

Az egri Agria Park SYAM SILVER üzletének kínálatában főként ezüst és acél ékszerek, továbbá ásvány ékszerek és SYAM márkajelzéssel ellátott bőr és Swarovski Elements felhasználásával készített egyedi ékszerek találhatók meg. A SYAM márkanév ötödik éve van jelen a magyar ékszerpiacon és ezalatt megkerülhetetlen tényezőjévé vált. A SYAM sajátmárkás ékszerei bőr és Swarovski kristályok felhasználásával készülnek, a divatos nyakpántok, karpántok, gyűrűk, kulcstartók, pénztárcák és telefontokok egyedisége, minősége, versenyképes és rugalmas árképzése elengedhetetlen termékké teszi a SYAM márkát a magyar piacon.

 

A SYAM SILVER fontosnak tartja a vevők színvonalas kiszolgálását, amelyet törzsvásárlói rendszer kiépítésével, szezonális akciók meghirdetésével, igényes üzletek kialakításával, egyedi csomagolóanyagok használatával igyekszik teljessé tenni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit teljes mértékben ki tudjuk szolgálni. Az egyre szélesedő termékkínálatnak, az ügyfél centrikus kiszolgálásnak és a versenyképes árképzésnek köszönhetően mára már több száz törzsvásárlót tartunk számon rendszerünkben.

 

A SYAM SILVER büszkén elmondhatja magáról, hogy mind megjelenésében, mind kínálatában előre mutató, mintegy trend diktáló a magyar ékszerpiacon. Így természetes, hogy a vevők igényeinek eleget téve számos világmárka aktuális kollekciójának elérhetővé tételére is kiemelt hangsúlyt fektetünk. Forgalmazott ékszer és óramárkák a teljesség igénye nélkül: Guess, Ice-Watch, Bering, Dyrberg/Kern, Sector, Morgan, Nautica, Syam, Majorica, Coeur de LionZoppini, Daniel Klein, Unique, Timex, Mark Maddox, Andrea Marazzini

 

Üzletünkben folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat.

 

Keressen minket a Facebook oldalunkon is, ahol folyamatosan különleges kedvezményekkel, nyereményjátékokkal és a SYAM SILVER ékszerblog aktuális bejegyzéseivel várjuk rajongóinkat.

 

 

 

SYAM SILVER - Agria Park

3300 Eger, Törvényház u. 4.

 

Tel.: +3670/423-0547

 

Nyitva tartás:

 

H-Szo: 10:00-20:00

 

V: 10:00-18:00