ARÉNA PLÁZA

 

2014 nyarán nyitottuk meg SYAM SILVER exkluzív ékszerüzletünket Budapest szívében az Aréna Pláza Bevásárlóközpontban. Gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, Swarovski ékszerek, divatos órák többféle világmárkákból kedvező áron! Üzletünk kínálata folyamatosan frissül és igyekszünk a teljesség igényével kiszolgálni vásárlóink igényeit.


Az Aréna Pláza SYAM SILVER üzletének kínálatában a klasszikus ezüst és acél ékszerek, továbbá divatékszerek találhatók meg.
A SYAM SILVER fontosnak tartja a vevők színvonalas kiszolgálását, amelyet törzsvásárlói rendszer kiépítésével, szezonális akciók meghirdetésével, igényes üzletek kialakításával, egyedi csomagolóanyagok használatával igyekszik teljessé tenni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit teljes mértékben ki tudjuk szolgálni. Az egyre szélesedő termékkínálatnak, az ügyfél centrikus kiszolgálásnak és a versenyképes árképzésnek köszönhetően mára már több száz törzsvásárlót tartunk számon rendszerünkben.


A SYAM SILVER büszkén elmondhatja magáról, hogy mind megjelenésében, mind kínálatában előre mutató, mintegy trend diktáló a magyar ékszerpiacon. Így természetes, hogy a vevők igényeinek eleget téve számos világmárka aktuális kollekciójának elérhetővé tételére is kiemelt hangsúlyt fektetünk. Forgalmazott ékszer és óramárkák a teljesség igénye nélkül: Unique, Guess, Stamp Jewel, Skagen, Engelsrufer


Üzletünkben folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat.


Keressen minket a Facebook oldalunkon is, ahol folyamatosan különleges kedvezményekkel, nyereményjátékokkal és a SYAM SILVER ékszerblog aktuális bejegyzéseivel várjuk rajongóinkat.

 

Üzletünk elérhetőségei:

SYAM SILVER - Aréna Pláza

1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Nyitva tartás:

H-Sz: 10:00-21:00