AUCHAN BUDAÖRS

 

2014 szeptemberében nyitottuk meg SYAM SILVER exkluzív ékszerüzletünket Budaörsön, az Auchan üzletsoron. Óriási ezüst- és Swarovski köves ékszerkínálattal, exkluzív arany- és brill ékszerekkel, trendi és időtálló divatmárkákkal, kedvező árakkal, egyedülálló választékkal. Üzletünk kínálata folyamatosan frissül és igyekszünk a teljesség igényével kiszolgálni vásárlóink igényeit.


Az Auchan Budaörs SYAM SILVER üzletének kínálatában főként időtálló ezüst és Swarovski köves ezüst ékszerek, továbbá exkluzív arany és brill ékszerek, világmárkák, ásványok, ásványékszerek és SYAM márkajelzéssel ellátott bőr és Swarovski Elements felhasználásával készített egyedi ékszerek találhatók meg. A SYAM márkanév ötödik éve van jelen a magyar ékszerpiacon és ezalatt megkerülhetetlen tényezőjévé vált. A SYAM sajátmárkás ékszerei bőr és Swarovski kristályok felhasználásával készülnek, a divatos nyakpántok, karpántok, gyűrűk, kulcstartók, pénztárcák és telefontokok egyedisége, minősége, versenyképes és rugalmas árképzése elengedhetetlen termékké teszi a SYAM márkát a magyar piacon.


A SYAM SILVER fontosnak tartja a vevők színvonalas kiszolgálását, amelyet törzsvásárlói rendszer kiépítésével, szezonális akciók meghirdetésével, igényes üzletek kialakításával, egyedi csomagolóanyagok használatával igyekszik teljessé tenni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit teljes mértékben ki tudjuk szolgálni. Az egyre szélesedő termékkínálatnak, az ügyfél centrikus kiszolgálásnak és a versenyképes árképzésnek köszönhetően mára már több száz törzsvásárlót tartunk számon rendszerünkben.


A SYAM SILVER büszkén elmondhatja magáról, hogy mind megjelenésében, mind kínálatában előre mutató, mintegy trend diktáló a magyar ékszerpiacon. Így természetes, hogy a vevők igényeinek eleget téve számos világmárka aktuális kollekciójának elérhetővé tételére is kiemelt hangsúlyt fektetünk. Forgalmazott ékszer és óramárkák a teljesség igénye nélkül: Guess, DYRBERG/KERN, Coeur de Lion, Zoppini, Gant, Mark Maddox, Bering, Ice-Watch, Qudo, Kerbholz, Misaki, Xenox.

Üzletünkben folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat.

Keressen minket a Facebook oldalunkon is, ahol folyamatosan különleges kedvezményekkel, nyereményjátékokkal és a SYAM SILVER ékszerblog aktuális bejegyzéseivel várjuk rajongóinkat.


Üzletünk elérhetőségei:

SYAM SILVER - Auchan Budaörs

2040 Budaörs, Sport utca 2-4.

Tel.: ( 36)704230547

Nyitva tartás:

H-Sz: 10:00-21:00