SYAM SILVER Vintage üzlet a Malomban!

2006-ban nyitottuk meg Syam Silver exkluzív ékszerüzletünket Kecskeméten a Malom Központban. Gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, Swarovski ékszerek, divatos órák többféle világmárkákból kedvező áron! Üzletünk kínálata folyamatosan frissül és igyekszünk a teljesség igényével kiszolgálni vásárlóink igényeit.

 

Malom Központ SYAM SILVER Vintage!
Üzletünk új arculattal, vintage stílusban várja látogatóit! Kínálatunk is átalakult, a korábbihoz képest. Főként ezüst és acél ékszerek, valamint arany és brill ékszerek bővitik palettánkat, azonban ásvány ékszerek, kiegészítők és dekorációs tárgyak is megvásárolhatók üzletünkben a már jól megszokott márkaékszerek mellett.
Üzletünk kedvelt márkái a Guess, Chrysalis, Ti Sento, Unique, Andrea Marazzini, Stamp Jewel

A SYAM márkanév ötödik éve van jelen a magyar ékszerpiacon és ezalatt megkerülhetetlen tényezőjévé vált. A SYAM sajátmárkás ékszerei bőr és Swarovski kristályok felhasználásával készülnek, a divatos nyakpántok, karpántok, gyűrűk, kulcstartók, pénztárcák és telefontokok egyedisége, minősége, versenyképes és rugalmas árképzése elengedhetetlen termékké teszi a SYAM márkát a magyar piacon.

 

A SYAM SILVER fontosnak tartja a vevők színvonalas kiszolgálását, amelyet törzsvásárlói rendszer kiépítésével, szezonális akciók meghirdetésével, igényes üzletek kialakításával, egyedi csomagolóanyagok használatával igyekszik teljessé tenni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink igényeit teljes mértékben ki tudjuk szolgálni. Az egyre szélesedő termékkínálatnak, az ügyfél centrikus kiszolgálásnak és a versenyképes árképzésnek köszönhetően mára már több száz törzsvásárlót tartunk számon rendszerünkben.

 

A SYAM SILVER büszkén elmondhatja magáról, hogy mind megjelenésében, mind kínálatában előre mutató, mintegy trend diktáló a magyar ékszerpiacon. Így természetes, hogy a vevők igényeinek eleget téve számos világmárka aktuális kollekciójának elérhetővé tételére is kiemelt hangsúlyt fektetünk.

Üzletünkben folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat.

Keressen minket a Facebookoldalunkon is, ahol folyamatosan különleges kedvezményekkel, nyereményjátékokkal és a SYAM SILVER ékszerblog aktuális bejegyzéseivel várjuk rajongóinkat.

 

 

 

 

SYAM SILVER - Malom Központ

6000 Kecskemét, Korona u. 2.

Tel.: +3670/415-8523

Nyitva tartás:

H-Szo: 10:00-20:00