FILOZÓFIA

Minden egyes Cruciani termék értékek egész sorát hordozza magán, melyek azonnal és jól érzékelhetőek. Egy Cruciani termék egyből kitűnik, mint „valami különböző, valami más, valami igazán jellegzetes”. Hordani egy Cruciani ékszert annyit tesz, mint értékelni a minőségi terméket és a mögötte rejlő szaktudást.KARKÖTŐK

A Cruciani C karkötők nagyon erős, rendkívül ellenálló poliészter szövetből készülnek.


Flour Leaf Cover - Négylevelű Lóhere karkötő

A Cruciani C karkötő irányvonal első kollekciója – Luca Caprai ötlete nyomán – a négylevelű lóhere karkötő volt. Egy kívánság minden négylevelű lóheréért…egy négylevelű lóhere minden kívánságért. A remény, a váratlan öröm és a szerencse szimbóluma. A négylevelű lóhere a világon mindenütt örömteli új eseményekhez kapcsolódik. Mivel nagyon ritka, ezért sok ember szent növényként és kabalaként tekint rá. A négylevelű lóhere egy nagyon eredeti ajándék ötlet, csomagolásán kilenc nyelvre lefordított szerencsehozó mondattal!


Key & Lock - Kulcs és Lakat karkötő

Két karkötőből álló szett a szerelmeseknek, egy a fiúnak és egy a lánynak. Egy kulcs és egy lakat, kifejezetten a híres római hídon elhangzó szerelmi vallomások szimbóluma. A kollekciót az a hagyomány ihlette, hogy a szerelmesek a Milvio hídra felakasztják és bezárják a “szerelem lakatját”, a kulcsot pedig bedobják a Tiberis folyóba.


Love & Luck - Szerelem és Szerencse karkötő

A négylevelű lóhere és a szív kombinációja. A szerelem nem lehet tökéletes egy csipet szerencse nélkül, a szerencse pedig semmit sem ér, ha nincsen szerelem. Szerelem és szerencse, egymás kiegészítői egy örök szövetségben, ahol a szerencse a pillanat, a szerelem pedig az összes többi.


Heart - Örök Szerelem karkötő

Valentin-napi kollekció, amit stílusosan Veronában, Júlia házánál mutattak be először a nagyközönségnek. A szívet régóta használjuk a lélek, az érzelem és az erkölcs szimbólumaként, illetve a múltban az emberi intellektualitás központjának is tartották. Ikon és metafora, mitológia vagy vallás. Sok filozófus és tudós úgy tekintett a szívre, mint a gondolat, az értelem és az érzelem központjára, gyakran elutasítva ezzel az agy jelentőségét; a Cruciani a szerelemkarkötővel az egész világot szereti!


Dragon - Sárkány karkötő

A kollekció a 2012-es év tiszteletére készült, mely a kínai naptár szerint a sárkány éve volt. A keleti kultúrában a sárkány a jószerencse és az erő szimbóluma.


Butterfly - Pillangó karkötő

A könnyedség szimbóluma, Kínában az örömet és a boldogságot testesíti meg, ami közel áll a szerelemhez, illetve a lelket és az újjászületést. A pillangó szó megfelelője mandarin nyelven, a „hu-tieh”, a szabadság és a hosszú élet szimbóluma. A karkötő monokróm és multicolor változatokban érhető el.


Pirate - Kalóz karkötő

A kaland, az utazás és a felfedezés szimbóluma. A kollekciót a taorminai új Cruciani C üzlet megnyitásakor mutatták be a nagyközönségnek. A vicces és uniszex karkötő sajátossága a hossza, ami lehetővé teszi, hogy kétszer áttekerve, amolyan dupla karkötőként hordjuk a csuklón vagy a bokán.


Bracelet for Children - Karkötők gyerekeknek

A Cruciani C a gyerekekről sem feledkezett meg! A gyerekkarkötőket a Pitti’s Kids Divathéten mutatták be a nagyközönségnek, ez a kollekció a színek és a vidámság diadala, a gondtalanság és a jókedv szimbóluma. Az első modellek a tengeri csillag, a szerelem és a négylevelű lóhere voltak. A pillangó gyerekkarkötő, kombinálva a nyaklánccal, egy ötletes és vidám szett, amit a kislányok egyaránt hordhatnak alkalmi és sportruházathoz is. A különböző színekben elérhető ékszer minden kislányt függővé tesz. A kollekció azóta újabb motívumokkal gazdagodott: Miki egérrel, Donald kacsával és Hercegnővel.


Mars

Tisztelgés az amerikai Ray Bradbury, a science-fiction irodalom egyik óriása előtt, aki munkáiban előrevetítette a jövőt. Legismertebb művei a Marsbéli krónikák és a Fahrenheit 451. Bradbury csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, és megkapta a Pulitzer-díjat is.

A Mars kollekciót Firenzében mutatták be a Pitti’s Men Divathéten. A karkötő a képzelet és a fantázia szimbóluma, a víziótól a jövőig. A 14 bolygóból álló karkötő különböző színekben érhető el, köztük fluoreszkáló változatban is, ami a szuggesztív és fantasztikus vörös bolygóra emlékeztet.


Cometa - Hullócsillag

Egy romantikus éjszaka, amikor bármi megtörténhet, és amikor bármilyen kérdést feltehetünk: csak fel kell néznünk az égre és hívnunk egy csillagot, hogy biztosan teljesüljön a kívánságunk! A Cruciani kölcsönvett néhány csillagot az égről, és a csuklódra köti őket!


Devil - Ördög

Úgy érzem magam, mint egy kisördög…és te? Te milyen színű hangulatban vagy?

Sötétkék: Egy kis csibész vagyok. Fukszia: Csábíts el! Piros: Egy kisördögöt szeretnék.

Fekete: Csak szórakozni akarok! Sárga: Olyan nagyon akarlak! Pink: Hiányoztam? Kék: Egy angyalt (vagy kettőt) szeretnék! Zöld: Szingli vagyok.


Christmas star - Mikulásvirág

A karácsonyi ünnepek alkalmával a Cruciani C két új karácsonyi szimbólumot megelevenítő karkötőt dobott piacra, a betlehemi csillagot és a mikulásvirágot. A márka a karácsonyi tradíciót a mestermunka tradíciójával ötvözte, hogy egy olyan elegáns karkötőt hozzon létre, amit a Cruciani C igazi álomajándékként adhat karácsonyra.


Spider - Pók

“Ahhoz, hogy műalkotást hozhassunk létre, először az elménkben lakozó sötét erőket kell használnunk.” Albert Camus. A pók a szerencse és a jó egészség megtestesítője, illetve a rejtély, az erő és a növekedés ősi szimbóluma is. A Cruciani C pókok arra emlékeztetnek bennünket, hogy a döntéseink határozzák meg az életünket. Ha meglátunk egy pókot, azt fogjuk fel intő jelnek, hogy legyünk körültekintőek a döntéseink meghozatalakor.


Grape - Szőlő

12 szőlőszem az év 12 hónapjára. Spanyolországban az emberek úgy ünneplik az Újév első napját, hogy az Óév utolsó 12 óraütésére 12 szőlőszemet fogyasztanak el. A szőlő a jólét szimbóluma, az emberek azért fogyasztják, hogy szerencsét hozzon, minden egyes szem a következő év egyes hónapjait szimbolizálja.


Infinity - Végtelen

Fekvő nyolcasokból álló karkötő a végtelenség jegyében, melyet kifejezetten a 2012. december 21-ére jósolt világvégére dobtak piacra. A Kate karkötővel szegülj szembe a maják jóslatával! Ha ők úgy is gondolták, hogy eljön a világvége, mi hiszünk abban, hogy az élet és a szerelem folytatódni fog!

A kollekciót a Cruciani C a közelmúltban Katalin hercegnőnek ajánlotta, aki a tőle megszokott kifogástalan eleganciával viselte karkötőjét.Gangam Style

A Gangnam style előadójának, PSY-nak dedikált első kollekció, a karkötőt a rapper egy rajongójától kapta a születésnapjára, melyet New Yorkban, a Times Square-en ünnepelt szilveszter éjjelén.


Starfish - Tengeri csillag

A Cruciani C tengeri csillag karkötő a végtelen tenger képzeletéből született, a frissesség, a nyaralás és a nap szimbóluma. A Cruciani és a tengeri csillag: egy kötelező kiegészítő a ruhatáradban!


Mickey Mouse - Miki egér

A „Made in Italy” kreativitást a Cruciani C a Walt Disney amerikai leleményességével ötvözte, aki rajzfilmjeivel 84 évig szórakoztatott felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Miki egér, a rajzfilmek ikonja, akit egész generációk szerettek és a Walt Disney igazi szimbóluma most egy karkötőben öltött testet, ami különböző színekben érhető el, a pirostól a fuksziáig, az éjkéktől a világoszöldig – ez a kollekció már fel is keltette a gyűjtők és a Cruciani C rajongók kíváncsiságát. Egy vidám és bájos csomagolás a világ leghíresebb egerének képével, aki mindig is az optimizmus, a leleményesség és szívjóság szimbóluma volt.


Karkötő Emilia megsegítésére

A legutóbbi földrengéseket követően, amik elpusztították az Emilia Romagna régiót, az umbriai vállalat úgy döntött, hogy létrehoz egy különleges, korlátozott  példányszámú  karkötőt, ami sokszínű romantikus szívekből készült.

Az ékszerek megvásárolhatóak Szegeden az Árkád Bevásárlóközpont SYAM SILVER üzletében, Budapesten a Corvin Pláza Syam Silver üzletében és Egerben Az Agria Park Syam Silver üzletében,vagy érdeklődjön az info@syamsilver.hu  e-mail címen.


www.syamsilver.hu